A Barcelona visszacsábítaná Fabregast a Veszprémből – sajtóhír

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.03.28. 16:21
Ludovic Fabregas, a Veszprém beállója ködösen fogalmazott a jövője kapcsán (Fotó: Dömötör Csaba)
Spanyol lapértesülések szerint, a Barcelona szeretné visszaigazolni a Veszprémben légióskodó Ludovic Fabregast, akinek szerződése 2025-ig szól a magyar csapatnál.

A 28 éves Ludovic Fabregas 2023 nyarán igazolt Barcelonából a Telekom Veszprémhez. A spanyol csapat két fiatalt, Javi Rodríguezt és Jaime Gallegót igazolta. A spanyol Mundo Deportivo szerint a Barcelona azon dolgozik, hogy visszahozza Fabregast, akinek szerződése 2025-ig szól a Veszprémmel.

A francia beálló is megszólalt a visszatérés kapcsán: „Ki tudja? Nem akarok bezárni semmilyen ajtót, majd meglátjuk a jövőben. Veszprémben egy új projektbe kezdtem, szuperül elkötelezett vagyok, mint mindig, és mindent bele akarok adni itt. Meddig fog tartani ez a szakasz? Két plusz egy évre szóló szerződésem van, de utána nem tudom, mi lesz, lehet, hogy itt maradok, lehet, hogy nem, de az a célom, hogy itt a legjobbat nyújtsam. Az a célom, hogy most mindent beleadjak, aztán majd meglátjuk.”

„Visszatérek-e egy nap a Barcához?  Nem tudom, a Baraa egy különleges klub számomra, sokat kaptam tőle és sokat fejlődtem. A Barcelonának nagyban köszönhető, hogy az a játékos és ember vagyok most, aki. Nagyon jó időszak volt számomra, és majd meglátjuk a jövőben, hogy újra találkozunk-e és dolgozunk-e együtt, de jelenleg nem gondolok ilyenre, 100 százalékban a Veszprém projektre koncentrálok” – tette hozzá Fabregas.

KÉZILABDA
FÉRFI BAJNOKOK LIGÁJA
A NEGYEDDÖNTŐBE JUTÁSÉRT, 1. MÉRKŐZÉS
18.45: OTP Bank-Pick Szeged–Telekom Veszprém (Tv: Sport1) – élőben az NSO-n!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik