Kézilabda: Sterbik Árpád elhagyhatta a kórházat, hosszú rehabilitáció vár rá

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.05.09. 11:00
Sterbik Árpádról biztató hírek érkeztek (Fotó: Telekom Veszprém/Facebook)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Telekom Veszprém csütörtökön hivatalos Facebook-oldalán számolt be Sterbik Árpád – aki nemrég szívinfarktust kapott – állapotáról. A bejegyzés szerint a kapusedző állapota sokat javult, és a sikeres műtéti beavatkozásnak köszönhetően már el is hagyhatta a kórházat. Az elkövetkezendőkben hosszabb rehabilitáció és szigorú pihenés vár rá a klub tájékoztatása szerint.

Ahogy már korábban portálunkon is hírt adtunk, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágója előtt szívinfarktust kapott Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém kapusedzője. A legendás kapus állapotáról azóta többen is elmondták a véleményüket, például Nagy László sportigazgató vagy Fazekas Nándor, a Veszprém korábbi kapusa.

A klub csütörtökön hivatalos Facebook-oldalán számolt be Sterbik állapotáról, és szerencsére örömteli híreket közölt: „Sterbik Árpád, kapusedzőnk szerencsére múlt heti szívrohama után, a sikeres műtéti beavatkozásnak köszönhetően már el is hagyhatta a kórházat. Árpi üzeni, hogy jól van, nagyon köszöni a rengeteg jókívánságot, telefont és természetesen a Balatonfüredi Szívkórház dolgozóinak a sok segítséget. Árpira most hosszabb rehabilitáció és szigorú pihenés vár, amihez sok erőt kívánunk! Hajrá Árpi! Várunk vissza!” – olvasható a közösségi oldalon.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik