Férfi kézilabda: a német másodosztályba adta kölcsön fiatal kapusát a Veszprém – hivatalos

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.05.17. 11:59
Nagy Benedek Németországban is bizonyíthat (Fotó: Koncz Márton)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Telekom Veszprém 22 éves kapusa, Nagy Benedek a következő idényben a német másodosztályú Balingen-Weilstetten csapatában szerepel majd kölcsönben – erről a klub hivatalos honlapja számolt be pénteken.

Nagy Benedek harmadikszámú hálóőrként is letette a névjegyét Veszprémben, hiszen zsinórban több mérkőzést is 40 százalék felett hozott le, egy-egy félidőt vállalva – olvasható a Veszprém hivatalos honlapján. A fiatal kapus egyszer a forduló álomcsapatába is bekerült, és remek teljesítményével Chema Rodríguez szövetségi kapitány figyelmét is felkeltette.

Ahogy arról portálunkon is írtunk, Nagy márciusban a spanyol élvonalban szereplő Valladolidhoz került kölcsönbe, és ott is jó teljesítményt nyújtott, sokszor meccset eldöntő védéseket mutatott be.

A Veszprém tájékoztatása szerint figyelembe véve Nagy Benedek kérését, miszerint szeretné Németországban kipróbálni magát, Nagy László sportigazgatóval közösen, a HBW Balingen-Weilstetten csapatára esett a választás. A két klub egyéves kölcsönszerződésben állapodott meg egymással.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik