Hét játékos is távozik Kisvárdáról

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2024.05.20. 12:21
A csapatkapitány Lucas is távozik a nyáron (Fotó: Kisvárda FC)
Az NB I-ből kieső Kisvárda a hivatalos oldalán jelentette be, hogy heten is is távoznak a klubtól.

A klub honlapja elsősorban a csapatkapitányától, Lucastól köszönt el, aki kilenc évet töltött Kisvárdán, amelynek színeiben 264 tétmérkőzésen lépett pályára. A kisvárdaiak arról is említést tettek, hogy szerették volna, ha a brazil-magyar játékos más szerepkörben maradt volna az együttesnél, ám a 35 éves középpályás ebbe nem egyezett bele. 

A Kisvárda továbbá bejelentette, hogy nem hosszabbít a lejáró szerződésén Bohdan Melnik és Ötvös Bence sem, ők egyaránt NB I-es csapatoknál folytatják a pályafutásukat. 

Másfél év után távozik a klubhoz egyaránt 2023 januárjában érkező montenegrói kapus, Danijel Petkovics, valamint a bosnyák védő, Enes Alic. Ugyancsak távozik az északmacedón Boban Nikolov is, aki tavaly nyáron csatlakozott a csapathoz, ő 22 bajnoki és négy kupamérkőzésen lépett pályára.

Végül a következő idénytől NB II-es gárda azt is bejelentette, hogy lejárt a kölcsönadási szerződése, így visszatér anyaegyesületéhez, a szlovákiai Dunaszerdahelyi AC-hoz Balogh Norbert. A csatár 16 bajnoki és két kupamérkőzésen jutott szerephez.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik