NBA: a Los Angeles Lakers menesztette a teljes edzői stábját

Sári RolandSári Roland
Vágólapra másolva!
2024.05.04. 14:22
Darvin Hamet menesztették Los Angelesben (Fotó: Getty Images)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Los Angeles Lakers menesztette a vezetőedzőjét, Darvin Hamet és az összes segédedzőt is, aki vele dolgozott.

A Los Angeles-i gárdának kifejezetten csalódást keltő volt az idény, hiszen sorozatban másodjára esett ki a Denver Nuggets ellen a rájátszásból, idén ráadásul ez már az első körben megtörtént, míg tavaly legalább a Konferencia-döntőig menetelt a csapat. 

A kiesést követően nem várt sokáig a Lakers, pénteken bejelentette, hogy meneszti a Darvin Hamet és vele együtt a teljes segédedzői stábját is a. Ham mindössze két idényt ülhetett a Los Angeles-i kispadon, miután a gárda az elődjétől, Frank Vogeltől is kifejezetten rossz viszonyban szabadult meg. 

Míg az előző idény több bizalomgerjesztő pillanattal szolgált, idén mégsem tudott komolyan előrébb lépni a gárda a rengeteg igazolás ellenére sem. Az idény során ráadásul a játékosok – LeBron Jamesszel az élen – többször is hangot adtak neki, hogy Ham nem a megfelelő ember számukra és szerintük számos hibát elkövetett a fontos pillanatokban. 

A jövővel kapcsolatban az „arany-lilák” nem adtak ki semmi konkrétumot, ám a legfrissebb sajtóértesülések szerint a gárda jelenleg a nemrégiben visszavonult J. J. Reddicket szemelte ki a következő vezetőedzőjének. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik