Paris Hilton soha nem focizó sógora 45 évesen debütált a profiknál – videó

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.05.08. 12:24
Courtney Reum (balra), Paris Hilton és férje, Carter Reum (Fotó: Getty Images)
A Sportbible hívta fel arra a figyelmet, hogy Paris Hilton sógora debütált a profiknál a portugál másodosztályú labdarúgó-bajnokságban.

Paris Hilton üzletember sógorát Courtney Reumnak hívják, aki a mögöttünk hagyott hétvégén a 86. percben csereként pályára lépve debütált a portugál másodosztályban szereplő Vilaverdensében. A 45 éves férfi sosem volt profi, s pályára lépése annak volt köszönhető, hogy jó barátságot ápol a klub tulajdonosával, Adrian Johanssonnal. 

Reum hivatalosan a téli transzferidőszak utolsó napján írt alá szerződést a csapatnál, pályára lépéséig viszont májusig kellett várni. A férfi egyébként nem sokkal azután, hogy aláírt, be is fektetett a klubba.

Reum 0–1-nél, a 86. percben állt be csatárként, s mivel az eredmény utána már nem változott, az utolsó helyen álló Vilaverdense kiesése a harmadosztályba biztossá vált.

„ Az utolsó percekben nem edzőként, hanem a társaság apjaként hoztam döntést” – árulta el a meccs után Sergio Machado vezetőedző. Hozzátette, hogy nem volt könnyű, de így kellett tennie, így volt a jó.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik